Crossklubben fikk nei til å bruke Opofte til motocross

ALENE: Linn Anita Reppen (Frp) ble stående alene da hun foreslo at formannskapet i Kvinesdal skulle si JA til søknaden fra Lyngdal MA crossklubb om å få disponere det ubrukte industriområdet på Opofte til motocrossbane.

ALENE: Linn Anita Reppen (Frp) ble stående alene da hun foreslo at formannskapet i Kvinesdal skulle si JA til søknaden fra Lyngdal MA crossklubb om å få disponere det ubrukte industriområdet på Opofte til motocrossbane. Foto:

Lokalpolitikerne i Kvinesdal formannskap sa onsdag formiddag nei til å la Lyngdal MA crossklubb bruke det tomme industriområdet på Opofte til motocrossbane.

DEL

MOTORSPORT: Administrasjonen i Kvinesdal mente at en motocrossbane på det ubrukte industriområdet på Opofte vil bli for vanskelig å avvikle om det skulle komme bedrifter som ønsker å etablere seg på området.

Lyngdal MA Crossklubb ønsket nemlig å etablere seg på området, og onsdag morgen ble forespørselen og innstillingen fra rådmannen diskutert og avgjort av formannskapet i Kvinesdal.

Foreslo JA

Linn Anita Reppen Egeland (Frp) lanserte et alternativ til rådmannens innstilling, og argumenterte at det vil være bra med aktivitet så lenge området står ubrukt.

I forslaget ble det presisert at en kontrakt med klubben må være midlertidig og utformet slik at man kan avslutte avtalen dersom noen vil etablere seg på Opofte.

E39-oversikt

Hennes tidligere partikollega Ronny Nielsen (H) tok til motmæle og argumenterte for at dette er helt feil tidspunkt for å si ja til søknaden.

– Dette må vente til vi får oversiktsbildet knyttet til E39. Nå er vi tett på mållinjen og vi må ha is i magen. Jeg forstår faktisk ikke at dette er en politisk sak en gang, sa Nielsen.

Nielsen fikk bred støtte blant de øvrige representantene i formannskapet, og Frps forslag falt med 1 mot 6 stemmer.

Artikkeltags