↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

977 60 560

Besøksadresse

Stasjonsgata 35
4580 LYNGDAL
  1. Beskrivelse
Port Spesialisten Lister 
Vi leverer og monterer garasje- og industriporter i Vest-Agder i området fra Mandal til Moi.
Vi forhandler Hörmann industri- og garasjeporter. Hörmann er en av europas største produsenter og er spesielt kjent for sin høye kvalitet.

Service
God service er vårt fremste kjennetegn!
For å holde en sikker og stabil drift på portene anbefaler vi å inngå en serviceavtale. Dette omfatter en årlig kontroll hvor vi gjennomgår punktvis sjekkliste, justerer og smører alle bevegelige deler. 
 
RollMatic Rulleport til garasjer
RollMatic-porten fra Hörmann gir mye plass foran og inne i garasjen
Du kan parkere rett foran garasjen, og i tillegg er plassen under taket i garasjen fri. Portprofilen til RollMatic blir som standard produsert av korrosjonsfri kvalitetsaluminium og utstyrt med moderne portåpnerteknologi fra Hörmann. Portåpneren er vedlikeholdsvennlig montert utenfor akslingskonsollen. Start og stopp av RollMatic-porten er usedvanlig myk og støysvak. Dette skåner porten.

Garasje Leddporter
Den moderne og elegante leddporten åpnes loddrett oppover. På den måten får du mer plass både inne i og foran garasjen en stor fordel
De elegante Automatic-leddportene åpnes loddrett. På de måten får du mer plass i og foran garasjen og holder innkjørselen fri. Leddporter passer alltid det spiller ingen rolle om garasjeåpningen har rette kanter eller er skrå, eller har en segment- eller en rundbue. Derfor passer denne porten perfekt til modernisering i etterkant.
 
Garasje-sidedører
Sidedører er rett og slett praktiske. Hos Hörmann får du garasje-sidedører med likt utseende som Berry-porter eller leddporter. Det blir rett og slett finere når hele huset har et helhetlig utseende og utstråler harmoni. Derfor leverer Hörmann garasje-sidedører med samme utseende som porten.
Det er alltid praktisk med en sidedør når du bare skal hente noe i garasjen og ikke har lyst til å åpne porten. Eller når sykkelen står rett foran porten og sperrer atkomsten, fordi oppkjørselen er så kort.
Katalogene nedenfor gir omfattende informasjon. Og selvsagt gir din Hörmann-partner deg gjerne personlig rådgivning.

Thermo65 i stål / aluminium
Hörmann Thermo65 ytterdører gjør det enkelt å føle seg vel. Disse kvalitetsdørene overbeviser med gode varmeisoleringsverdier, pålitelig sikkerhetsutstyr, stort utvalg av motiver og et fornuftig forhold mellom pris og ytelse.

Alu-ytterdører
I det omfattende Hörmann alu-ytterdørsprogrammet finner du alle TopComfort-, TopPrestige og TopPrestigePlus-ytterdører.

Innerdører
Hörmann innerdører oppfyller alle krav som stilles for næringsbygg.

Dører
Port Spesialisten Lister AS leverer porter i alle størrelser og fasonger, og vi kan til og med levere dører til både innvendig og utvendig.

ThermoPro ytterdører
ThermoPro ytterdører av stål til hoved- og sideinnganger gir høy sikkerhet og god varmeisolering til en gunstig pris.