↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Få mest ut av boligsalget i Lyngdal

Du kan spare mye på å sammenligne flere tilbud fra flere eiendomsmeglere før du velger megler. Sammenligning av meglere gjør du enkelt gjennom Eiendomsmegler.no

 

Til tross for at Forbrukerrådet anbefaler å sammenligne flere eiendomsmeglere før man tar et valg har nordmenn lett for å velge den første megleren de finner. 

 

Dette enkle rådet kan spare deg for mye penger i en såpass stor økonomisk affære som et boligsalg.

 

Eiendomsmegler.no gjør det lett for deg å hente inn tilbud fra flere meglere, slik at du kan finne den beste megleren til oppdraget enten du er mest opptatt av lokalkunnskap, erfaring, pris eller personlig kjemi. 

 

Slik fungerer Eiendomsmegler.no

Vi samarbeider med lokale meglere og større aktører, for å gi deg et godt utvalg tilbud når du bruker tjenesten vår. For å motta tilbud trenger du bare gå gjennom tre steg:

 

  1. Fyll ut skjemaet på Eiendomsmegler.no

  2. Motta tilbud fra flere meglere

  3. Velg megleren med det beste tilbudet

 

Bruk Eiendomsmegler.no når du skal finne den rette megleren for deg i Lyngdal og omegn. 

 

Ikke bare for privat boligsalg

Er du ikke enda klar for boligsalget, kan du likevel benytte deg av flere av tjenestene Eiendomsmegler.no tilbyr. Det inkluderer blant annet

 

 

Personvernet ditt ivaretas

Det er helt trygt å bruke Eiendomsmegler.no. Informasjonen du sender gjennom skjemaene våre krypteres over en sikker tilkobling. 

 

Om Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no lar meglerkontorer konkurrere om å gi deg det beste meglertilbudet. Bak tjenesten står Nettbureau AS. Vi har over 10 års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver blant annet Lån.no, Hus.no og Flytte.no.


Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube