↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Slik kan du kutte strømregningen enkelt

Strøm.no hjelper deg med å finne fram til den strømleverandøren som leverer billigst strøm i Lyngdal. 

 

Er du sikker på at du har den billigste og beste strømavtalen? Dersom det er lenge du sjekket, er sjansen stor for at du betaler for mye for strømavtalen din. På Strøm.no kan du enkelt sammenligne prisene på samtlige strømavtaler i landet, eller bli kontaktet av ulike strømselskaper med spesialtilbud. 

 

Uansett om du velger å sammenligne prisene selv eller å bli kontaktet av selskapene direkte, kan du være sikker på at du vil få blant markedets aller beste priser. Strømselskapene vet at de konkurrerer med andre selskaper om å få deg som kunde, derfor strekker de seg langt for å gi deg et så godt tilbud som mulig. 

 

Har du riktig avtaletype?

Selv om strømmen er den samme du får i veggen uansett hvilken strømavtale du har, finnes det flere forskjellige avtaletyper som vil avgjøre hvor mye du betaler per kilowatt.

 

  • Spotpris følger den generelle prisen i strømmarkedet, noe som betyr at den vil variere fra måned til måned. Historisk sett har spotprisen vært den billige avtaletypen å ha over lengre tid, men du må være komfortabel med svingninger i pris. 
  • Fastpris gir deg en forutsigbar strømpris hver måned. Det gir større økonomisk trygghet, men det er dyrere enn de andre avtaletypene fordi strømselskapene tar ekstra betalt for å ha en sikkerhetsmargin dersom strømprisen øker i løpet av avtaleperioden. 
  • Variabel pris er en kombinasjon av en spotpris- og en fastprisavtale. Du får en fast pris i en viss tidsperiode, som forandres et par ganger i året etter utviklingen på markedet. 

 

Trygt og enkelt

Strøm.no er en tjeneste laget av det norske IT-selskapet Nettbureau. Vi har mer enn ti års erfaring i å lage nettbaserte sammenlignings- og anbudstjenester. I tillegg til Strøm.no står vi bak tjenester som Bestevarmepumpe.no, Mobiltelefoni.no og Eiendomsmegler.no.

 

Det er helt trygt å bruke Strøm.no. Informasjonen du sender inn via skjemaet vårt krypteres over en sikker kobling. Dessuten sender vi kun informasjonen til relevante strømleverandører, altså selskaper som leverer til Lyngdal.

 

Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter