↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Skal du flytte til eller fra Lyngdal?

Vil du slippe tunge løft og spare både tid og penger under flyttingen? På Flytte.no kan du enkelt hente inn og sammenligne tilbud fra flere flyttebyråer!

Selv om det kan være spennende og gøy å flytte til et nytt hjem, er som regel flytteprosessen i seg selv ganske slitsom. Alt må pakkes, bæres og fraktes gjennom trange dørkarmer og gjennom snirklete trappeganger. 

 

Heldigvis trenger du ikke å ordne med alt dette på egenhånd. 

 

Gjennom Flytte.no kan du enkelt komme i kontakt med flyttefirmaer som kan ta oppdrag i området rundt Lyngdal. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema, sammenligne tilbudene og velge flyttebyrået som gir deg det beste tilbudet. 

 

Slik får du tilbud fra flere leverandører

Følg denne oppskriften for å motta tilbud fra flere flyttebyrå:

 

  1. Fyll ut skjemaet på Flytte.no

  2. Motta tilbud fra flere flyttefirmaer

  3. Sammenlign og velg tilbudet som du liker best

 

Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker kobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Det er både gratis og uforpliktende å bruke anbudstjenesten til Flytte.no. Blir du ikke fornøyd med noen av tilbudene, kan du takke nei til dem alle sammen. Siden flyttebyråene vet dette vil de gi deg et best mulig tilbud for å få deg som kunde.  

 

Hvorfor bruke Flytte.no?

Bruker du et flyttebyrå slipper du den fysisk krevende jobben som hører med i en flytting. Da kan du heller fokusere på morsommere aspekter ved å flytte, som innredningen av det nye hjemmet ditt. 

 

Den største fordelen ved å bruke Flytte.no er imidlertid at du da raskt og enkelt kan sammenligne flere flyttefirmaer før du velger. Dette er ikke bare sunn fornuft, men også anbefalt av Forbrukerrådet. Da får du nemlig bedre oversikt over markedet, og du kan føle deg trygg på at du velger et profesjonelt flyttebyrå til en konkurransedyktig pris. 

 

Ikke glem at du også kan bestille flyttevask av den forrige boligen din. Ved å bestille flytting med flyttevask kan du dermed spare deg selv for to slitsomme aspekter ved en flytting.

 

Lang erfaring

 

Flytte.no drives av Nettbureau AS. Selskapet har lang erfaring med å utvikle markedsledende anbudstjenester innenfor en rekke bransjer. Du kan altså være trygg på at du blir satt i kontakt med profesjonelle aktører.