↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

30 års gave

Fyller en du er glad i 30 år? Da er det på tide å finne den perfekte 30 års gave! Det å fylle 30 år er en stor milepæl i livet. De unge 20-årene er over, og starten på et nytt, voksent tiår er i gang. Oppmuntre bursdagsbarnet med en opplevelse å se frem til! En opplevelse er den perfekte 30 års gave for å virkelig nyte dette nye kapittelet i livet.

Vær med å feire dagen med en gledelig 30 års gave

Å si farvel til 20-årene er stort for mange. Det er da ekstra hyggelig å gi en gave som er unik, spesiell eller personlig. En 30 årsdag er en fin tid å fortelle bursdagsbarnet hvor mye hun eller han betyr for deg, med en utrolig opplevelsesgave de kan verdsette for alltid. 

 

Dette er nemlig ikke dagen for å gi bort en flaske vin. Hva med å heller gi bort en vinsmaking? En opplevelse er noe å se frem til, samt noe å glede seg over å se tilbake på. En opplevelsesgave er den perfekte 30 års gave til han, henne og par. Hvorfor? En opplevelse handler om å gi bort et minne for livet. Om bursdagsbarnet liker de små gledene med livet, eller elsker å utforske nye ting, har YouWish.no gaven du leter etter. 

 

Opplevelsen som er designet for å begeistre, inspirere og glede

Selv om 20 årene er over, betyr ikke det at 30 årene ikke kan være like bra! Trettiårene sies nemlig å være de beste årene. Med YouWish.no sitt fantastiske utvalg av opplevelsesgaver, vil 30-åringen bli begeistret for å offisielt gå inn i voksen alder. Uansett om du leter etter en 30 års gave til kjæresten, søster, bror, kollega eller en god venn, har YouWish opplevelser som vil begeistre, inspirere og glede gavemottaker. Dette er gavene som bare venter på å lage den perfekte bursdagsfeiringen. 


Fra spennende turer og ekstravagant inntrykk, til luksuriøse spa-dager og unike aktiviteter. På YouWish.no finner du den perfekte gaven for å markere denne flotte anledningen med stil. 

 

Unn 30 åringen en opplevelse som huskes
1. Besøk YouWish.no og velg mellom 500 opplevelser.
2. Kjøp opplevelsen på nett.
3. Skreddersy gaven ved å gi den et personlig preg.
4. Fiks, ferdig, klar! 30 åringen boker opplevelsen enkelt selv.