Gå til sidens hovedinnhold

Direktesending fra kommunestyret

Artikkelen er over 1 år gammel

Her kan du følge dagens kommunestyremøte i Lyngdal direkte.

Lyngdal kommunestyres møte torsdag 18. juni 2020 overføres direkte. Selve møtet holdes også denne gangen i Lyngdal kulturhus. Grunnet smittevern er ikke møtet åpent for publikum eller presse.

Før det ordinære møtet settes kl. 17.15, er det flere orienteringssaker. Blant annet om Anne-Cath. Vestly-museet, og om utført flomsonekartlegging i Lygna, Møska og Litleåna. Også politiet og kommunens SLT-koordinator, Camilla Buch Vidringstad, er invitert til møtet for å gi de folkevalgte faktainformasjon om ruskriminalitet i kommunen. Spørsmålet er om Lyngdal kommune har en utfordring, eller unødig frykt?

Også denne gangen er det et solid antall politiske saker som skal behandles. Tjue totalt, pluss en interpellasjon. Blant sakene de folkevalgte skal ta stilling er to søknader om rentefritt lån. Den ene fra Sørlandsbadet, på 6 millioner kroner, og den andre fra Lyngdal Markedsforening på 600.000 kroner.

Kommunestyret skal også velge meddommere til Lista tingrett, lagmannsretten og jordskifteretten. Forslaget på meddommere har ligget ute til offentlig ettersyn siden 3. juni, med høringsfrist 17. juni.

Opprettelse av «Stiftelsen Barnas Anne-Cath. Vestly-museum» er også en del av sakskartet.

Sendingen fra kommunestyret begynner kl. 15. Da starter det som ovenfor nevnt med orienteringer.