Julian Ryerson mister sesongavslutningen

UTE: Julian Ryerson er ute for resten av sesonginnspurten i Bundesliga. Lyngdølen pådro seg en kneskade etter 25 sekunder borte mot Borussia Mönchengladbach – en kamp kultlaget fra Berling tapte 4-1.

UTE: Julian Ryerson er ute for resten av sesonginnspurten i Bundesliga. Lyngdølen pådro seg en kneskade etter 25 sekunder borte mot Borussia Mönchengladbach – en kamp kultlaget fra Berling tapte 4-1. Foto:

Julian Ryerson fikk bare 25 sekunder på banen.

DEL

FOTBALL: Lyngdølen pådro seg en kneskade da Union Berlin tapte 1-4 borte mot Borussia Mönchengladbach søndag, mewlder NTB.

Ryerson var svært uheldig og ble skadd etter kun 25 sekunder på banen. Dagen etter opplyser Berlin-klubben på sitt nettsted at sesongen er over for sørlendingen når fem runder gjenstår.

God behandling

– Det er tungt, selvfølgelig. Det er kjedelig ikke å bidra i innspurten nå, som er kjempeviktig for klubben, sier Ryerson til TV 2.

En god nyhet er at 22-åringen slipper å operere.

– Det går overraskende greit. Det gjør selvfølgelig litt vondt, men jeg har ikke hatt behov for smertestillende. Det var kjapt og ryddig etter kamp. De har kjempefasiliteter i Gladbach, og jeg var ute av MR-maskinen før kampen var ferdig. Alt som skjedde etterpå var kjempebra, sier han.

Utsatt posisjon

Ryerson har startet tre kamper og fått elleve innhopp for kultklubben fra Øst-Berlin i inneværende Bundesliga-sesong.

Union Berlin har seks poeng ned til nedrykksplasserte Werder Bremen.

Vinner Bremen-klubben onsdagens hengekamp mot Eintracht Frankfurt, vil laget passere Fortuna Düsseldorf, som er fire poeng bak Union.

Artikkeltags