Kjell Elvis slo verdensrekorden

JUBEL: Kjell Elvis fra Lyngdal kunne juble over å ha slått verdensrekorden i Elvis Singing Marathon. Bildet er tatt i begynnelsen av verdensrekordforsøket.

JUBEL: Kjell Elvis fra Lyngdal kunne juble over å ha slått verdensrekorden i Elvis Singing Marathon. Bildet er tatt i begynnelsen av verdensrekordforsøket. Foto:

Klokka 03.11 natt til lørdag slo Kjell Elvis den tidligere verdensrekorden om å synge Elvis-sanger non stop.

DEL

VERDENSREKORDFORSØK: Den tidligere rekorden var på 43 timer 11 minutter og 11 sekunder. Nå har altså Kjell Elvis etter 14 år tatt tilbake verdensrekorden fra Thomas Gathje.

Les også LIVE: Kjell Elvis sliter seg mot verdensrekorden!

Planen var videre å fortsette syngingen til han nådde 50 timer som er målet.

52-åringen fra Lyngdal startet torsdag morgen klokka 08.00 har sunget over 1200 Elvis-sanger de to siste døgnene.

– Vi fant ut at det hadde vært gøy om han sang i 50 timer, 50 minutter og 50 sekunder, sa manager Helge Johansen under pressekonferansen.

Da siste sang var ferdig hadde han sunget i hele 50 timer 51 minutter og 40 sekunder, og ble avbrutt av Reiseradioen og Tv2 - Nyhetskanal som stod klare til å ta i mot den nye verdensrekordholderen.

– Han har spilt så hardt at han har spjæret dressen sin. Av alle oss i teamet er det Kjell Elvis som virker minst sliten, sa Manager Helge Johansen før de siste sangene.

Syngingen foregikk på for det meste på The Scotsman i Oslo, avbrutt av et par sanger langs Karl Johans-gate i hovedstaden.

I følge manageren tok dette for mye av energien til artisten, som har en «konstant overtenning» ute blant folk. Den over 50 timers ble etter dette bare streamet digitalt fra lokalene på The Scotsman.

I 2003 og i 2006 tok Kjell Elvis Guinness verdensrekorder i Elvis Singing Marathon. Nå har han gjort det igjen!

Artikkeltags