Kommunens kontorer og helsestasjoner stenges

STENGT: Bare personer med forhåndsavtale slipper inn i kommunale lokaler i Lyngdal og på Konsmo. Også helsestasjonene er stengt.

STENGT: Bare personer med forhåndsavtale slipper inn i kommunale lokaler i Lyngdal og på Konsmo. Også helsestasjonene er stengt. Foto:

Bare personer med forhåndsavtale slipper inn i Rådhuset i Lyngdal og kommunehuset på Konsmo.

DEL

KORONAOPPDATERING: Det meldes Lyngdal kommune på sin facebookside.

Bare besøkende med forhåndsavtale vil bli låst inn i lokalene.

Helsestasjonene

Ordfører Jan Kristensen bekrefter dette overfor Lyngdals Avis at også helsestasjonene i Lyngdal og på Konsmo stenges for å beskytte både brukere av helsestasjonen og ansatte mot smitte.

Helsestasjonen kommer til å følge opp enkelte konsultasjoner og brukere ut fra faglige prioriteringer om helt nødvendig helsehjelp. Dette avtales med den enkelte på telefon.

Saksbehandlere

Ordføreren understreker at folk vil kunne kontakte saksbehandleren i kommunen på telefon.

– Mange saksbehandlere, jeg entar at vi snakker om drøyt halvparten, har nå hjemmekontor. Sentralbordet vårt vil uansett kunne sette over telefoner eller gi opplysninger om nummeret til dem det gjelder, sier han.

Lyngdal kommune melder om uendret antall koronasmittede i kommunen – to personer.

Hyttefolk

Ordføreren forteller at storparten av de hytteeierne som kom til Lyngdal før helga, nå har reist hjem igjen.

– Vi har ikke mobiltelling av hyttegjestene slik mange andre kommuner har. Men basert på opplysninger fra butikkene i kommunen, kan vi anta at det var svært få hyttegjester igjen her i helga, sier ordfører Jan Kristensen til Lyngdals Avis.

Artikkeltags