Kvinnen ble trolig sist sett lørdag kveld på vei til et arrangement, og ble meldt savnet søndag.

– Det har blitt søkt litt utover natten i det området som var mest interessant å gjennomsøke i Farsund sentrum og omegn, men uten at det er gjort funn. De frivillige ressursene holdt på til rundt klokka 1 og politiet til nærmere 4.30, opplyser operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB.

Letingen er foreløpig satt på pause, men politiet etterforsker videre med store ressurser. Mandag kveld uttalte operasjonsleder Eivind Formo i Agder politidistrikt at det ikke er mistanke om at forsvinningen er en kriminell handling. Letemannskaper kan settes inn igjen på kort tid om nødvendig.

– Vi er interessert i alle observasjoner som er gjort av kvinnen, sier Odde.

Politiet ber beboere i området Farsund sentrum sjekke eiendommene sine. Også boder, portrom, skrenter, hager etc. Om noen har båter som ligger til lands eller på vann i området så bes disse også om å sjekkes.

Politiet har fortsatt håp om å finne kvinnen i live hvis hun befinner seg på land.

Det var mandag kveld at store mannskapet startet leteaksjon etter kvinnen, både på land og i sjøen. Den savnede er en kvinne i 30 årene. Ca. 165–170 cm høy med mørkeblondt skulderlangt hår. Hun var trolig iført mørke bukser og en mørk skinnjakke eller semsket jakke.