NYHETER: Nå utvides+Alt med en ny tjeneste for nyheter.

I ALT får abonnentene en personalisert nyhetsstrøm med journalistikk fra avisene som de er mest interesserte i.

– Verdifull for mange

– Vi vet at mange i vår region har røtter i flere lokalsamfunn og ønsker nyheter fra andre deler av Norge, derfor er jeg sikker på at denne tjenesten vil bli verdifull for mange. I ALT kan våre abonnenter få tilgang til journalistikk fra over 100 lokale og landsdekkende aviser og nettsteder på ett sted, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Hanne Christine Borø i Lyngdals Avis.

– I ALT kan våre +Alt-abonnenter få en personlig forside med nyheter fra avisene de er interesserte i. I tillegg til nyheter fra Lyngdal, kan du for eksempel følge Nettavisen, Avisa Oslo, eller Romerikes Blad, sier hun.

Tjenesten har også en oppdag-funksjon der brukerne kan finne saker fra hele landet som er tilpasset den enkeltes interesser.

– Mange har drømt om et sted der de kan finne nyhetene som er viktigst og mest relevante for dem selv, og det behovet har vi forsøkt å løse med ALT. Brukerne velger selv hvilke aviser de ønsker å følge, og da samles sakene enkelt i én nyhetsstrøm. Du får altså en personlig forside tilpasset dine interesser, forklarer Ole Werring, produktsjef for ALT-tjenesten.

Norges største nettverk

Gjennom Amedia er Lyngdals Avis en del av Norges største redaksjonelle nettverk, og i ALT kan leserne få tilgang til journalistikk fra over 100 aviser og nettsteder. Amedia er eier og utgiver av landsdekkende og lokale mediehus i hele landet, og har flere samarbeidende aviser og aviskonsern.

– Vi i Amedia er stolte av å være tettest på lokalsamfunn over hele landet. Vi vet at verdens viktigste nyheter skjer der folk bor, men vi vet også at mange har røtter i flere lokalsamfunn. Folk ønsker nyheter fra bygda de vokste opp i, byen der ungene studerer, eller fra dalen der de har hytte, og det finner de i ALT, sier Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia.

+Alt-abonnenter får nå tilgang til et stort utvalg nettaviser på alt.no, etter hvert vil det også komme en app som blir tilgjengelig i Appstore og Google Play. Fra før har abonnentene tilgang til eAviser, direktesendt sport og podkast-appen Untold.