(Akershus Amtstidende)

Ordføreren synes at varaordføreren må bremse litt. Han synes at det går litt for fort i svingene (les: på Tangenbrygga). Valgkampen er i gang, startskuddet har gått! Her gjelder det ikke bare å kjøre fortest, men sikrest, og kjøre så økonomisk som mulig.

Ordføreren og varaordføreren har hittil kjørt i samme bil hva gjelder restaurant og bading på brygga. De har begge kjørt i hurtigfila, og forhåpentligvis kommer de i mål før 29. mai.

Nå velger de å kjøre i hver sin bil, men har samme mål. Begge vil styre «bilen» etter valget i september.

Det kommer følgelig til å bli et råkjør frem til da, og vi må regne med at råkjørerne kommer til å tute på hverandre i hver eneste sving.

Tore Henning Larsen

Bryggeentusiast

Nesodden

 

Jeg er imidlertid sikker på at ordfører og varaordfører har samme mål. De ønsker det beste for Nesodden og Tangenbrygga. 

Alle forslag om hva man kan gjøre med parkeringsplassen og gamlebrygga bør derfor tas imot med takk. Selv om forslaget ikke nødvendigvis er utredet i utvalg, komiteer og politiske partier. 

Uansett hvor fort det kommer til å gå i svingene frem mot valget, er jeg (dessverre) overbevist om at det kommer til å ta veldig lang tid før det blir tak over parkeringsplassen og hotell på gamlebrygga.

LES OGSÅ:

– På tide å trekke i bremsen!