Boksing uten hansker - havnet på sykehus

UTEN HANSKER: Stanley «The Viking» Hofstædter fra Lyngdal ble slått ned bakfra da han gikk sin andre kamp i det som heter UBKB-boksing.

UTEN HANSKER: Stanley «The Viking» Hofstædter fra Lyngdal ble slått ned bakfra da han gikk sin andre kamp i det som heter UBKB-boksing. Foto:

Han hadde mål om seier, men Stanley «The Viking» Hofstædter fra Lyngdal ble slått ned bakfra da han gikk sin andre kamp i det som heter UBKB-boksing.

DEL

SPORT: Lyngdølen hadde forberedt seg godt og så virkelig fram til kampen mot Ben Waddington i Manchester lørdag kveld.

I utgangspunktet varer slike kamper i 3x2 minutter, men denne kampen ble stoppet etter ett minutt av den første runden.

Klar for kamp

– Det var veldig irriterende. Jeg var skikkelig klar for en real kamp, og så skjer dette. Det er klart det ser voldsomt ut når man blir slått ned bakfra med knyttneven, sa han til Lister24 etter kampen.

PÅ SYKEHUS: Stanley Hofstædter måtte på sykehus etter kampen som ble stoppet.

PÅ SYKEHUS: Stanley Hofstædter måtte på sykehus etter kampen som ble stoppet. Foto:

Ultimate Bare Knuckle Boxing er ikke en idrett man kan drive i Norge. Dette er boksing uten hansker og på hendene har man bandasje og litt teip.

Kampen annulert

Hofstædter forteller videre at han hadde mistet tannbeskytteren da han fikk en knyttneve i bakhodet. Han ble tatt hånd om av medisinsk personell, men ble liggende livløs i noen sekunder, skriver avisen.

Etter hendelsen ble det tur til sykehuset for en sjekk. Han ble imidlertid skrevet ut samme kveld.

– Formen er god idag . Ble sjekket ut av sykehus i går etter CT og en medisinsk sjekk. Målet er å vinne omkampen.. dette endrer ingenting, hovedmålet er en tittelkamp i fremtiden, sier han til Lyngdals Avis søndag kveld.

Kampen ble annulert og Waddington ble disket. Men de to skal møtes igjen - til returkamp i februar.

PS! Lyngdølen har ikke vært heldig med innledningen på karrieren. Dette var kamp to, men i den første kampen ble han også skadet, med brudd i en ankel.

Artikkeltags